Detta är en ostkaka med karaktär! De hackade mandlarna och tofun ger denna ostkaka en knaprig och seg konsistens, medan bittermandeloljan ger en himmelsk smak! Ingredienser 5 dl kokt hirs 200 g sötmandel 3-5 dl havre- el. sojagrädde 270 g tofu, mosad några droppar bittermandelolja 1 ½ -2 dl stevia strö 3 dl bär 2…
Recipe Category: efterrätt
Bär-yoghurt efterrätt
Vivianne delade på Dagens denna förtjusande efterrätt. Den är lätt, uppfriskande och mycket mångsidig. Din fantasi sätter gränserna för alla de variationer som kan göras med den! Ingredienser 5 dl naturell sojayoghurt 1 tsk vaniljpulver olika bär eller frukt (typ; björnbär, hallon, mango) 3 dl havregryn 4 msk Agavesirap Instruktioner Bryn/rosta havregryn i…
Pannacotta
Pannacotta betyder kokt grädde på Italienska. Det lärde jag mig från min vän Vivianne. Detta är hennes recept för en växtbaserad variant. Receptet är enkelt och snabbt att göra och ser väldigt festlig ut! Ingredienser 3 dl sojayoghurt 1 dl soja- eller havregrädde 1 tsk vaniljsocker 2 påsar Vegegel (Dr. Oetker) (eller 1 tsk…