Hoppa till innehåll
Meny
LifeStyleTV
  • English
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
LifeStyleTV

Mexikansk Höstack

Total tid: 30 minuter

Aktiv tid: 30 minuter

 

Mexikanska bönor

Ingredienser

2 tsk olivolja
1 tsk lökpulver

1 tsk vitlökspulver

1 tsk paprikapulver

1 tsk spiskummin

1 tsk grönsaksbuljongpulver

1 krm salt eller efter smak
1⁄2 dl passerade tomater
2 brukar  Borlottibönor (410 g, varav bönor 250 g)

Bönspad

 

Majschips, värm i ugn vid 100 grader i ca. 10 minuter

1 salladhuvud, strimlat

2 tomater, hackade

1 paprika, hackad

1 gurka, hackad

4 salladslökar, skivade

1 dl oliver, skrivade

1 bruk majskorn

iMat Fraiche

 

Instruktioner

Värm upp oljan i en kastrull eller gryta. Rör ner kryddor. Låt fräsa i ca 30 – 60 sekunder. Tillsätt grönsaksbuljongpulver, salt, passerade tomater, och bönorna.

Tillsät bara tillräclig mycket bönspad för att få en fin sås.

Koka upp och låt sjuda i ca 20 minuter. Smaka av och justera kryddningen.

Avnjut med majschips och massor grönsaker staplade ovanpå som höstack.

Toppa med iMat Fraiche.

 

Tips

Servera alla grönsaker i separata skålar och låt alla välja de grönsaker de vill.

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

©2022 LifeStyleTV