Hoppa till innehåll
Meny
LifeStyleTV
  • English
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
LifeStyleTV

Koldskål

Koldskål är en traditionell danska sommarrätt. Det är ett krämigt, uppfriskande mellanmål, eller till och med måltid, när vädret är varmt. Vanligtvis är den gjord på kärnmjölk, ägg och socker, toppad med cookies med kardemummasmak. Här är en växtbaserad variant.

 

Ingredienser

1 l sötad sojamjölk

5 msk socker eller annat sötningsmedel, efter smak

250 g tofu

6-8 msk citronsaft, nypressad

 

Instruktioner

Blanda samman alla ingredienser i en mixer eller med en stavmixer tills det blir krämigt och skummigt.

 

Tips

Det är bäst att kyla alla ingredienser innan de mixas, så att de kan serveras direkt. Prova med andra färskpressade juicer eller bär för olika smaker.

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

©2023 LifeStyleTV