1 large onion, diced
1 Tbsp. olive oil
4 -5 boiled potatoes
1 package firm tofu, crumbled
1 Tbsp. vegetables seasoning
Salt to taste
Soy or oat cream as needed
Sauté the onion until clear and tender. Add the potatoes and allow to lightly brown. Mix the tofu with the seasoning and add to the onions and potatoes. Allow to sauté a little together. Taste and add salt as needed. If the tofu seems dry, add some soy or oat cream to achieve the consistency of scrambled eggs.
Tofuröra med potatis
Blir 4 portioner
1 stor lök, tärnad
1 msk. olivolja
4 -5 kokt potatis
1 paket fast tofu, smulad
1 msk. grönsakskrydda
Salt efter smak
Soja eller havre grädde som behövs
Fräs löken tills den är klar och mjuk. Lägg potatisen och låt lätt brun. Blanda tofu med grönsakskrydda och lägg till löken och potatisen. Steka lite tillsammans. Smaka och tillsätt salt om det behövs. Om tofu verkar torr, tillsätt lite soja eller havre grädde för att uppnå en äggröra konsistens.