Hoppa till innehåll
Meny
LifeStyleTV
  • English
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
LifeStyleTV

Dubbelbakad potatis

Ingredienser 

4 bakpotatis

100 ml Oatly iMat Fraiche

100 ml Oatly iMAT

100 g soltorkade tomater, grillade, hackade

1 handfull färsk basilika, hackad

135 g marinerad tofu

1 dl svarta oliver, skivade

1 tsk salt

 

Instruktioner 

Koka potatisen tills de är mjuka i mitten (ca 1 timme vid 200 °C). Skär potatisen i halvor och gröp ur mitten men lämna en liten kant runt skalen, som en båt.

Mosa den gröpta potatisen tillsammans med Oatly iMat Fraiche och Oatly iMAT.

Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl. Fyll potatisskalen med potatismosfyllningen och strö lite paprikapulver på toppen.

Grädda igen på 200 °C tills de har fått lite färg.

 

Tips

Dubbelbakad potatis är alltid en succé för mina gäster. Den är enkel att göra men väldigt god och ser festlig ut. Tillred gärna rätten dagen innan och grädda nästa dag innan servering.

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

©2023 LifeStyleTV