Hoppa till innehåll
Meny
LifeStyleTV
  • English
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
LifeStyleTV

Tofu-äggsallad

Denna fint smaksatta tofu-äggsallad kommer från Antonella. Dess goda smak döljer det faktum att den har låg fetthalt och är fri från kolesterol! Njut av det på smörgåsar eller saltkex!

 

Ingredienser

1 paket mjuk (silken) tofu – 3,75 dl (350 g)

4 msk sojamajonnäs

¼ tsk torkad dill

¾ tsk salt

¼ tsk senap

¼ tsk gurkmeja

¼ tsk honung

2 tsk finhackad saltgurka

1 tsk finhackad kapris

2 msk finhackad salladslök

2 msk finhackad selleri

 

Instruktioner

Häll ut vätskan från tofun och torka med hushållspapper. Riv tofun i en skål. Blanda majonnäs med dill, salt, senap, gurkmeja och honung. Lägg sedan till tofun. Blanda i resten av ingredienserna. Krydda mer om det behövs. Bevaras i kylskåpet.

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

©2023 LifeStyleTV