Denna fint smaksatta tofu-äggsallad kommer från Antonella. Dess goda smak döljer det faktum att den har låg fetthalt och är fri från kolesterol! Njut av det på smörgåsar eller saltkex!
Ingredienser
1 paket mjuk (silken) tofu – 3,75 dl (350 g)
4 msk sojamajonnäs
¼ tsk torkad dill
¾ tsk salt
¼ tsk senap
¼ tsk gurkmeja
¼ tsk socker
2 tsk finhackad saltgurka
1 tsk finhackad kapris
2 msk finhackad salladslök
2 msk finhackad selleri
Instruktioner
Häll ut vätskan från tofun och torka med hushållspapper. Riv tofun i en skål. Blanda majonnäs med dill, salt, senap, gurkmeja och socker. Lägg sedan till tofun. Blanda i resten av ingredienserna. Krydda mer om det behövs. Bevaras i kylskåpet.