Hoppa till innehåll
Meny
LifeStyleTV
  • English
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
LifeStyleTV

Bönbiffar

Ingredienser

1 ½ dl sojayoghurt

ca ½ dl ströbröd

1 burk kidneybönor

1 finhackad lök

½ msk olja

½ vitlöksklyfta, pressad

1 msk tomatpuré

½ msk sojasås

2 tsk grönsaksbuljongpulver

½ tsk spiskummin

1 dl hackade valnötter

1 msk potatismjöl

 

Instruktioner

Blanda sojayoghurt med brödsmulor och låt blandningen svälla. Mixa och mosa bönorna till en grov konsistens. Fräs löken i oljan. Blanda bönorna, lök och resten av ingredienserna. Blanda in brödsmulsblandningen till sist. Forma till biffar och lägg på bakplåtar med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter tills de är gyllenbruna på undersidan.

 

Från kokboken Varsågod av Ann-Christine Engblom

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

©2022 LifeStyleTV