Hoppa till innehåll
Meny
LifeStyleTV
  • English
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
LifeStyleTV

Äppel- och päronpaj

Ingredienser

75 g vetemjöl

75 g fullkornsvetemjöl

4 tsk bakpulver

¼ tsk salt

50 g socker

250 ml kokosgrädde

½ dl olja

 

3 äpplen

3 konferenspäron

Skalet av 1 citron

1 msk färsk citronsaft

½ tsk kanel, valfritt

 

Instruktioner

Kärna ur och skär äpplen och päron, men skala dem inte. Blanda med citronskal, citronsaft och kanel (valfritt). Lägg i en ugnsform. Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker i en skål. Tillsätt kokosgrädde och olja och blanda tills slätt. Häll smeten över äpplen och päron. Lyft på frukten med en gaffel så att smeten rinner ner emellan. Grädda vid 175° C i 35 – 40 minuter. Se till så den inte bränns.

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

©2025 LifeStyleTV