Detta recept ger dig ett välsmakande sätt att äta dina grönsaker! Jag älskar kombinationen av spenat och svamp. Antonella är hjärnan bakom denna version av spenat och svamp pålägg.
Ingredienser
2 ½ dl tärnad lök (1 stor lök)
1 msk olivolja
2 ½ dl fryst hackad spenat
2 ½ dl hackade konserverade svampar
3 ¾ dl fryst sojafärs
1 ½ msk chicken-style seasoning eller Theresas grönsakskrydda
3-4 msk sojamajonnäs, eller till smak
¾ tsk salt
Instruktioner
Fräs löken i olivoljan tills den är genomskinlig. Tillsätt spenat och koka tills all vätska har avdunstat. Tillägg svamp, sojafärs, chicken-style seasoning och stek ytterligare.
Ta bort från plattan och låt blandningen svalna. Blanda i sojamajonnäs och salt. Kontrollera kryddningen.
Servera på rostat bröd, fyllning till pitabröd eller använd den som fyllning i bakad svamp.