Hoppa till innehåll
Meny
LifeStyleTV
  • English
  • Norsk Nynorsk
  • Svenska
LifeStyleTV

Potatisspenatsoppa

Ingredienser

1 medelstor lök, hackad

1 msk olivolja

4-5 potatisar, skalade och skurna i kuber

½ morot, skuren i mycket tunna, små remsor

2 tsk grönsakskrydda

Vatten för att täcka grönsaker

1 ½ dl fryst bladspenat

¼ tsk salt

1-2 dl Oatly IMAT

 

Instruktion

Fräs löken i olivolja. Lägg till potatis, morot och grönsakskrydda. Täck med vatten och koka tills de är mjuka. Ta bort några potatisbitar och mosa dem för att hjälpa soppan att tjockna. Rör ner de mosade potatisbitarna i soppan. Lägg till spenat och salt. Koka tills spenaten vissnat. Tillsätt lite Oatly IMAT.

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

©2023 LifeStyleTV