Ostkaka och blomkolssoppa
#1 | SE | 29 min
Här tillagas en krämig blomkolssoppa som serveras med nybakade gramhamsbullar och ett spännande solrospålägg. Som efterrätt...
read more
En jättegod carobtårta avslutar dagens meny efter att havre-nötbiffar serverats som förrätt tillsammans med en spännande morotssås.
Här tillagas en krämig blomkolssoppa som serveras med nybakade gramhamsbullar och ett spännande solrospålägg. Som efterrätt...
read more
Kan man göra köttfärslimpa utan kött? Vivianne Karlsson gör det med nötter och det blir då en nötfärslimpa. Efter det bjuds...
read more
Viviannes helt veganska recept på en typ av Janssons frestelse serveras med goda valnötsbullar. Efter det bjuds det på en god...
read more
En jättegod carobtårta avslutar dagens meny efter att havre-nötbiffar serverats som förrätt tillsammans med en spännande...
read more
Goda carobbakelser står på menyn som desert till en matig hirslåda med tofuröra och en järnrik sallad.